Corner

Trimsalon Amelie
Larixlaan 4
6711 NL Ede (Gld)
0318-643581
06-15585290
info@trimsalonamelie.nl

Trimsalon


In hondentrimsalon Amélie te Ede is elke hond welkom voor een professionele verzorgingsbeurt.

Verzorging

Wat ik zoal kan doen voor uw viervoeter:

  • Uitkammen en wassen
  • Knippen en effileren (uitdunnen)
  • Scheren
  • Plukken (ook stripvachten)
  • Showklaar maken (van teckels en Schotse deerhounds)
  • Algemene verzorging: nagels knippen, ogen schoonmaken, etc.

Vaste klanten genieten van een speciale service: bij een trimbeurt krijgen ze er een gratis algemene verzorging bovenop.

Elke hond is anders. Daarom zorg ik ervoor dat ik nieuwe klanten en puppy’s alleen behandel. Zo kan ik zowel de uiterlijke noden als het karakter van uw trouwe metgezel in alle rust leren kennen. Ook voor mijn andere klanten maak ik steeds heel wat tijd vrij. Een verzorging duurt gemiddeld zo’n 2 à 3 uur. Vaak behandel ik in een sessie twee hondjes beurtelings. Uiteraard zie ik er dan op toe dat ze bij elkaar passen, zodat onnodige stress vermeden wordt.

Raakt uw hond snel gestresst?

Wanneer uw huisdier erg rusteloos is, kan ik via Bach-bloesemtherapie een groot deel van de spanning wegnemen.

Producten

In de trimsalon gebruik ik enkel verzorgingsproducten van Belle’s Care . Dit product is dankzij zijn natuurlijke samenstelling ook geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen of allergieën. In de winkel bij de trimsalon kunt u zich deze verzorgingsproducten ook aanschaffen om thuis te gebruiken. U vindt er diverse lotions, shampoos, kammen…

Prijzen

Mijn prijzen zijn erg individueel en verschillen volgens het hondenras, de wensen van het baasje en de conditie van de vacht. Het is evident dat er in de verzorging van een weinig onderhouden vacht heel wat meer tijd kruipt. Daarom raad ik baasjes aan om hun hond regelmatig te laten verzorgen, naargelang de noden van het dier.